Anmälan Studentbalen 2023

Anmälan Procivitas

 

Här bokar Du biljett till studentbalen, pris 1075 SEK. Du kan endast boka din egen biljett och Du måste vara avgångselev på Procivitas.

Betalning sker efter ifyllt formulär till bankgiro 169-3365 uppge vid betalning namn och personnummer (sex siffror) i meddelandefältet. Önskar man delbetala går även det bra. Första delbetalningen om 575 SEK sker efter anmälan och andra om 500 SEK senast den 10 april. Betalningarna uppdateras manuellt av oss i Hiway Event och en bekräftelse skickas via mail till er inom en vecka efter betalning.

Sista anmälningsdag och även sista dag för betalning är den 10 april 2023.

Vi återbetalar, 900 SEK om man bokar av innan den 10 april. Efter det återbetalar vi inte om man bokar av sin biljett pga sjukdom, arbete eller av andra orsaker. Däremot kan man sälja sin biljett till annan student som står utan. Blir arrangemanget mot förmodan inställt återbetalar vi 900 SEK till samtliga som är bokade till balen.

Det går att ändra eller komplettera sin baldejt fram till den 10 april. Vi accepterar att man kommer med eller utan baldejt, även sällskap om tre är välkomna. Har ni frågor angående anmälan? Vänligen kontakta Hiway Event på info@hiwayevent.se

Anmälan Procivitas

Anmälan Procivitas

Studentbalen är endast för avgångsstudenter 2024 från Procivitas gymnasium. Sista anmälningsdag är den 1:e april 2024.  Vid eventuella restriktioner som försvårar/begränsar antalet deltagare kommer vi att använda oss av principen ”först till kvarn”.

Här bokar Du biljett till studentbalen, pris 1499 SEK. Du kan endast boka din egen biljett och Du måste vara avgångselev på skolan. Betalning sker efter ifyllt formulär till bankgiro 169-3365 eller till Swishnr 1231504125. Uppge vid betalning namn, skola och klass i meddelandefältet. Önskar man delbetala går även det bra. Första delbetalningen om 750 SEK sker efter anmälan och andra om 749 SEK senast den 1 april. Betalningarna uppdateras manuellt av oss i Hiway Event och en bekräftelse skickas via mail till er inom en vecka efter betalning. Ni har även ert underlag från betalningen hos er bank som kvitto.

Vi återbetalar hela avgiften om man bokar av innan den 1 april. Efter det återbetalar vi inte om man bokar av sin biljett, det oavsett orsak.  Blir arrangemanget inställt återbetalar vi hela avgiften fram till 1 april och därefter 1200 SEK till samtliga som är bokade och betalda till balen.

Det går att ändra eller komplettera sin baldejt fram till den 1 april. Vi accepterar att man kommer med eller utan baldejt, även sällskap om tre är välkomna.

Norrvikens Trädgårdar är en fantastisk och ömtålig anläggning. Här ansvarar var och en för sina handlingar. Var rädd om Norrviken och respektera dess fantastiska miljö.

Har du frågor angående anmälan? Vänligen kontakta Hiway Event på info@hiwayevent.se

Menyn

Förrätt
Klassisk Toast Skagen.

Huvudrätt
Bjärekyckling med vårens primörer, ramslöksemulsion rödvinssky och rostad potatis.

Efterrätt
Bakad mjölkchokladkräm med maräng,  yoghurtglass och inkokta rabarber.

Tidsschema

16.00 – 18.00 Ankomst, mingel och fotografering.

18.00 – 23.00 Sittning för mat. Alla intar sina platser och vi äter en underbar middag tillsammans.  Här kommer även lite överraskningar under kvällen!

23.00-03.00 Avresa till Båstad och efterfest på Pepes Bodega.

Vid anmälan finns möjlighet att välja vegetarisk alternativ, uppge eventuella allergier, vegan etc. Med reservation för att mindre korrigeringar kan ske av huvudmenyn.